JURIDISCH VERTAALBUREAU ENGELS

Als u op zoek bent naar een juridisch vertaalbureau dat uw teksten professioneel kan vertalen naar het Engels, dan bent u bij Duo vertaalburo aan het juiste adres. Bij Duo laten we namelijk niets aan het toeval over. Iedere klant heeft een eigen, vaste projectmanager die het gehele proces in de gaten houdt en voor u als partner fungeert. Samen zorgen we er dan voor dat de deadline gehaald wordt en dat u geheel tevreden bent met het eindresultaat.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

De werkwijze van ons juridisch vertaalbureau bij vertaling naar het Engels

Schakelt u ons in als juridisch vertaalbureau, dan bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige vertaling naar het Engels. Wij zijn daarbij erg transparant in onze werkwijze; u blijft altijd op de hoogte van de stand van zaken! Als u de brontekst aanlevert dan stelt u een gewenste deadline. Deze deadline wordt besproken met de projectmanager en deze maakt dan ook een woordtelling. Daarnaast wordt de juiste vertaler geselecteerd die uw teksten gaat vertalen volgens uw wensen. Een tegenlezer controleert vervolgens de vertaling, waarna u de vertaling per e-mail ontvangt! Dat is de snelle en goede service van Duo vertaalburo!

andere branches

Naast een juridisch vertaalbureau zijn wij ook een bureau dat voor vele andere branches teksten naar het Engels en andere talen kan vertalen. Wij hebben een breed scala aan specialisten in ons netwerk die veel verstand hebben van de meest uiteenlopende branches. Wilt u een juridische tekst door ons laten vertalen, vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)43 3256339.

# An van Duivendijk
Projectmanager
+31 (0)43 3256339Offerte

Met dit formulier vraagt u direct een offerte aan. Vul uw contactgegevens in, evenals enkele gegevens over de vertaling. 
Op basis van deze informatie brengen wij een offerte uit die wij vervolgens met u doornemen.
 

Offerte aanvragen